Vlemmix balken trailer, skiboot trailer

Balken , ski boottrailer, trailer 9,2m 3×1500 kg

De Balken trailer 9,2m 3×1500 kg van Vlemmix Trailers is een zeer betrouwbare boottrailer om uw boot mee te vervoeren. Deze trailer heeft de afmetingen van 920 x 255 cm. Dit model is uitgevoerd met drie assen van 1500 kg. De boottrailer heeft een eigen gewicht van 770 kg en een laadvermogen van 2730 kg en daardoor voldoende marge over voor veel praktische opties die u helpen tijdens vervoer, maar ook op de trailerhelling.

Deze trailer is uitgevoerd met vier geïmpregneerde houten balken met een lengte van 320cm. De balken hebben een levensduur van meer dan 10 jaar. Om de balken heen zit vilt tapijt met een harde rug en een zachte toplaag. Dit tapijt is rot- en slijtvast. De balken zijn in de hoogte en breedte richting te verstellen. De boegsteun is tevens horizontaal en verticaal verstelbaar. Op verzoek is het mogelijk om extra balken toe te voegen.

De bekabeling zit verwerkt in het frame en wordt met een 13-polige stekker aan de contactdoos van uw auto aangesloten. Tevens is de boottrailer voorzien van een lichtbalk die één meter uitschuifbaar en afneembaar is. Verder beschikt de trailer over waterdichte LED contourverlichting en LED kentekenverlichting.

Mocht u interesse hebben in onze Balken trailer 9,2m 3×1500 kg, maar mist u nog wat extra opties? Dan is dat natuurlijk geen probleem! Alle balken trailers van Vlemmix Trailers zijn mogelijk extra uitvoerbaar met*:

  • Verstelbare kimsteun;
  • Aluminium loopplank 3 meter;
  • Schokdempers;
  • V-constructie;
  • Aluminium velg 14″zwart.

*Heeft u nog andere speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, bovenstaande trailer is een voorbeeld, wij kunnen deze trailers leveren in allerlei uitvoeringen en afmetingen.

*De juiste foto bij deze balkentrailer zal later komen, dit kan even tijd duren.