Hulco Plateauwagen

Plateauwagens zijn ideaal om grote volumes te transporteren. Doordat de wielen en banden zich onder de laadvloer bevinden, ontstaat een grote laadoppervlakte.
HULCO TRAILERS BV maakt aanhangwagens van uitzonderlijke kwaliteit.
Aan de basis van deze plateauwagen staat een sterk en stabiel vakwerkchassis.
In de praktijk betekent dat niet alleen een groter laadvermogen; het chassis gaat tevens veel langer mee.
Naast kwaliteit staan bij ons ook veiligheid en gebruikersgemak hoog in het vaandel. Daarom beschikt elke plateauwagen over een royale standaarduitrusting. Deze bestaat onder meer uit geïntegreerde zijverlichting, uitrekkokers aan de achterzijde, zijborden die onder de laadvloer wegklappen, een lage laadvloer en voldoende bindmogelijkheden.

Hulco Medax 3560 3500 Kg 3-assen

Afmetingen staan vermeld in cm, gewichten in kg
* Accesoire is leverbaar bij betreffende aanhangwagen.

1 HOOGWAARDIG VAKWERKCHASSIS
Het compleet gelaste chassis is opgebouwd uit kokerprofielen. Met name de schoorverbindingen ( oftewel het vakwerk) en de grote hoeveelheid dwarsdragers garanderen een sterk en zeer stabiel chassis. De geringe afstand tussen de dwarsdragers zorgt bovendien voor een goede ondersteuning van de vloer.

2 ALTIJD ZICHTBAAR
De verlichting is vaak een breekbaar onderdeel van een aanhangwagen. Dankzij onze geïntegreerde zijverlichting is dat verleden tijd. Het voorkomt niet alleen beschadigingen, maar zorgt ook dat u altijd goed zichtbaar bent. Dat is wel zo veilig.

3 NEERKLAPBAAR VOORBORD
Het is mogelijk om het voorbord neer te klappen. Het rust dan op de dissel en biedt zo ruimte aan een lading die aan de voorzijde uitsteekt.

4 UITTREKKOKERS AAN ACHTERZIJDE
Met behulp van de uittrekkokers aan de achterzijde kunt U tevens het achterbord vlak leggen. Een lading die aan de achterkant uitsteekt vormt hierdoor geen enkel probleem.

5 SCHADEVRIJ LADEN EN LOSSEN
De zijborden vallen in neergeklapte positie geheel weg onder de laadvloer. Zo kunt U met bijvoorbeeld een heftruck tot aan de plateauwagen rijden zonder de borden en scharnieren te beschadigen. De zijborden van plateauwagens met een lengte vanaf 502 cm bestaan bovendien uit 2 delen.

6 LAGE LAADVLOER
Onze plateauwagens hebben standaard een lage laadvloerhoogte. Deze creëren wij door het gebruik van een kleine bandenmaat.
Een lage laadvloer betekent niet alleen makkelijk laden en lossen, ook voor het gebruik van rijplaten is dit zeer belangrijk.

7 VOLDOENDE BINDMOGELIJKHEDEN
Elke plateauwagen beschikt standaard over veel bindhaken in de vloer; acht stuks bij plateauwagens met een lengte van 405 cm en zestien stuks bij plateauwagens met een lengte vanaf 502 cm.
Aan het chassis bevinden zich bovendien nog meerdere touwhaken. Zo is het altijd mogelijk uw lading stevig en bovenal veilig vast te binden.